Bedels voor je Tracelet

Hier vind je alle mooie bedels om je Tracelet Travel Bracelet compleet te maken met al je memories en bezoeken aan verschillende landen. De bedels zijn gemaakt van Sterling silver 925. Daardoor verschillen de prijzen van de bedels wel. Dit komt door de verschillende gewichten van de bedels. De Bedels worden bezorgd in cadeauverpakking en met echtheids certificaat. Ook zijn alle bedels gestempeld met het officiele 925 Sterling silver logo.
De bedels gaan van Barcelona naar New York maar we hebben ook bedels in het assortiment die met reizen te maken hebben. Zoals een koffer, vliegtuig, cruiseboot, paspoort en nog veel meer.
Neem gauw een kijkje.......

per pagina
 • Tracelet, Bedel Levensboom Sterling Silver
  Tracelet, Bedel Levensboom Sterling Silver

  Deze prachtige levensboom van Sterling Silver 925 is een echte musthave voor je Travel Bracelet. Je levensboom bepaalt waar je roots liggen. En misschien komen jouw roots wel uit verschillende landen. Of 1 land. Maar eigenlijk mag

  € 24,95
 • Tracelet, Bedel Opera house Australie
  Tracelet, Bedel Opera house Australie

  Australie fan? Ooit geweest? Dan weet je dat Sidney Opera House een van de symbolen is van dit schitterende land. Prachtige bedel in 925 sterling zilver. Verzamel al je reizen aan je Tracelet, the travel Bracelet.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Colosseum Italie
  Tracelet, Bedel Colosseum Italie

  Colosseum, gladiatoren en leeuwen. Toonbeeld van Romeinse Rijk en symbool voor het huidige Rome. Deze bedel is gelukkig helemaal niet bloederig maar gewoon mooi. Bedel in 925 Sterling Zilver voor alle Italie-lovers.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Dubbeldekker bus Engeland
  Tracelet, Bedel Dubbeldekker bus Engeland

  De dubbeldekker. Symbool van Londense efficiency.. En ook een beetje van Engelse tuttigheid. Maar voor iedereen die ooit in Londen is geweest een absolute must-have. Fraaie bedel in 925 Sterling Zilver.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Paleiswachter Engeland
  Tracelet, Bedel Paleiswachter Engeland

  De wisseling van de wacht. Symbolisch voor veel gebeurtenissen in het leven. En daarnaast ook een herinnering aan de mooiste paleizen. Van Londen tot Athene, Madrid en Monaco. In 925 Sterling Zilver.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Big Ben Engeland
  Tracelet, Bedel Big Ben Engeland

  De Big Ben. Is er een duidelijk beeld van Londen denkbaar? Wij dachten van niet. Dus als je ooit in Londen bent geweest, moet je deze schittereende bedel hebben. Uitgevoerd in massief 925 Sterling Zilver.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel gondel Venetië Italië
  Tracelet, Bedel gondel Venetië Italië

  Ooit in de meest romantische stad ter wereld geweest. Misschien daar wel ten huwelijk gevraagd. In een gondel. Of daarvan gedroomd.... Hoe dan ook, droom weg bij deze prachtige 925 Sterling Zilveren bedel.

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel hartje Spanje
  Tracelet, Bedel hartje Spanje

  Als je ooit in Spanje geweest bent kan het zomaar dat je daar je hart verloren hebt. Aan het land, het eten of aan die magische "lover". Met deze mooie Spanje-hart bedel in 925 Sterling Zilver laat je dat ook zien.

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel Sagrada Familia
  Tracelet, Bedel Sagrada Familia

  De Sagrada Familia. Het buitenzinnige bouwwerk van Gaudi dat misschien wel nooit afkomt. Super symbool van Barcelona en het eigenzinnige karakter van deze prachtige stad. Verpakt in deze magnifieke 925 Sterling Zilveren bedel.

  € 23,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Levensboom Sterling Silver Rose
  Tracelet, Bedel Levensboom Sterling Silver Rose

  De levensboom, bron van familie, symbool voor bonden en oorsprong. Een van onze best-sellers. Waarschijnlijk ook wel logisch. Zeker deze, in rose en met "family" hanger. Top bedel in 925 Sterling Zilver.

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel Olifant Thailand en India
  Tracelet, Bedel Olifant Thailand en India

  Wist je dat de olifant het enige zoogdier is dat niet kan springen? Doet er ook niet toe. In Thailand, India en veel andere landen wordt met ontzag naar deolifant gekeken. Deze prachtige 925 Sterling Zilver Bedel springt graag aan

  € 23,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Champagnefles
  Tracelet, Bedel Champagnefles

  Deze Champagnefles van Sterling Silver 925 is een echt musthave voor je Travel Bracelet als je wel eens hebt proost met een glaasje champagne, of als je een hoogtepunt in je leven hebt gevierd, of net een mooie reis door Frankrij

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel Vliegtuig rond de wereld 925 Sterling Silver
  Tracelet, Bedel Vliegtuig rond de wereld 925 Sterling Silver

  Deze simpele maar mooie bedel van Sterling Silver 925 is een echte musthave voor je Travel Bracelet. Ben je de heeele wereld rond gereisd of heb je je vliegangst overwonnen? Of misschien ben je nu lid van de mile high club.... Dan

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Blauwe oog Griekenland of Turkije
  Tracelet, Bedel Blauwe oog Griekenland of Turkije

  In Griekenland, Turkije en een deel van de Arabische wereld wordt het blauwe oog gezien als beschermend. De drager beschermt zich tegen het "boze oog". Bijgeloof? Wij nemen het zekere voor het onzekere met deze fraaie 925 Sterling

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel Hollandse Molen
  Tracelet, Bedel Hollandse Molen

  De oer-Hollandse molen. Ben je gek op Nederland of ben je je hart verloren aan dit mooie land of liggen daar je (halve) roots? Dan is deze bedel van sterling silver 925 de perfecte bedel voor je tracelet

  € 23,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Wijnglas
  Tracelet, Bedel Wijnglas

  Wie houdt er niet van wijn? Eh.... nou, wij wel. En hoeveel landen zijn er niet trots op hun wijngaarden? Frankrijk natuurlijk, maar ook Spanje, Argentinie, Chili, Australie en zo. Wij zijn in elk geval trots op deze leuke 925 Ste

  € 21,95 € 19,95
 • Tracelet, Bedel Parthenon, Akropolis, Athene
  Tracelet, Bedel Parthenon, Akropolis, Athene

  Het Parthenon, prachtig tempel op de Akropolis. Een duizenden jaren oud religieus symbool. Als je in Griekennland bent geweest heb je deze vast gezien. Nu bij ons als schitterende 925 Stereling Zilveren bedel.

  € 24,95 € 21,95
 • Tracelet, Bedel Mickey Mouse
  Tracelet, Bedel Mickey Mouse

  Mickey, wie kent 'm niet? En als je wel eens aar Disneyland geweest bent, ken je 'm zeker. Een van onze leukste bedels. Samen met Minnie natuurlijk. Van massief 925 Sterling Zilver.

  € 24,95
per pagina

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer DIRECT van € 2,50 korting!
Aanmelden

NIEUW  NIEUW  NIEUW
Elke week presenteren we minimaal 1 nieuwe 925 Sterling Zilver bedel. Voor je Tracelet™ of Pandora® armband. Deze week deze prachtige 2 hartjes bedels met Mother of Sister!

Onze merken
© 2015 - 2019 landendingen.nl | sitemap | rss